GRÖN TEKNIKSOLCELLER


Vi är bra på att projektera och installera solceller

anpassat till svenska förhållanden.


Om ni funderar på att installera solceller för att börja producera egen el, då är vi en bra resurs att involvera. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet av solcellstekniken och hur man monterar och installerar hårdvaran på bästa sätt.


Nu är en bra tid att installera solceller. Tekniken är så mogen att det idag är både realistiskt och lönsamt att bli microproducent. Från politiskt håll finns också en vilja att göra det så enkelt som möjligt och lönsamt. Läs mer på konsumenternas energimarknadsbyrå som ger oberoende information och rådgivning


https://www.energimarknadsbyran.se/solceller/kopa-solceller-och-salja-solel/

Hur kan Elklara hjälpa dig?


Vi vill vara en god drivkraft i att öka installationstakten av solkraftsel på den svenska marknaden.


Om du vill hjälper vi dig kostnadsfritt att planera vilken typ av installation som passar er fastighet och titta på vilka förutsättningar som er fastighet har.


Därefter tar vi fram ett pris som motsvarar material och installation genom oss.


Om ni tycker att vi kan ge er ett bra alternativ går vi vidare och gör en föranmälan till nätägaren samt förbereder för att inleda installationen.


När allt material finns på plats och nätägaren givit oss sitt installationsmedgivande utför vi montering och  installation.


När installationen sedan är klar gör vi en färdiganmälan så att nätägaren kan komma ut och byta elmätare. Därefter är er produktionsanläggning i drift.

Varför välja Elklara?


Vi har erfarenhet av att arbeta för stora solcellsinstallatörer i  branchen, men valt att arbeta själva på ett något annat sätt.


Taket är en av de viktigaste byggnadsdelarna för ett problemfritt hus och att taket förblir tätt även efter installation av solceller är ett av våra största fokus.


Vi har lagt mycket energi på att hitta bra montagealternativ utan att skruva genom papp eller läkt och kan erbjuda "skruvfria " alternativ för de flesta taktyper.


Säkerhetskraven är lägre för privata solcellsanläggningar än för kommersiella, men riskerna är de samma. Vi har valt att fokusera på säkerheten och erbjuda samma säkerhet även till microproducenter till ett bra pris.

 

Vi kan utföra hela arbetet och leverera en ”nyckelfärdig” anläggning, men det finns också många händiga fastighetsägare som vill göra vissa delar av monteringsarbetet själva. Vi välkomnar detta och gör i så fall upp en plan med en tydlig arbetsfördelning.


Vi har flera olika solcellspaket att erbjuda, allt från billigare paket som vi prismatchar mot större volymleverantörer upp till avancerade system där paketet blir helt komponerat efter era specifika önskemål.


Kontakta oss för en kostnadsfri bedömning av er fastighets förutsättningar och pris på ett paket som är anpassat efter era önskemål och behov.


Elklara kan solceller helt enkelt!